Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Green Godess Salade
20min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Yoghurt en muntdressing
15min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min